Monday, March 2, 2009

WiFi JARING

dulu saya mati-mati ingat connection tak bagus
sebab student asyik kompelen slow nak mampus
guna notebook saya memang semedang la putus-putus

semalam my in laws datang lepak umah
saje lah try connect guna notebook ayah
tengok2 ok je, tadde la nak log on pun payah

download movie slow la sikit
guna software nama depannye bit
kira ok la.. at least hati tak sakit

takat nak surfing memang taddehal
tapi nak berebut ngan ain plak satu hal
tadapat kang ngan utbah plak dia cari pasal

saya ingat esok nak pi jumpa boss
tukar notebook baru la boss
musti pastu boss soh berambus

kata boss dalam hati
wah nak notebook best serba serbi
belilah sendiri!!

(sekadar imaginasi... boss saya bukannya kejam! hihihi..
penafian ini sengaja ditulis kerana boss saya tau saya
ada blog... kot2 dia terbaca kang abes la saya)
...and there's more...